CHEMISCHE PEELS

REWIND

Veroudering

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

EVEN

Pigmentatie

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

 

CLARITY

Acne

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

 

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

 

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

 

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

 

- NIEUW- 
MONO PEELS 

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Uw Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies.

 

MONO LACTIC TR

Pigmentatie

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

 

MONO GLYCOLIC TR

Veroudering

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

 

WIST JE DAT?

Peelings zijn eveneens geweldig als anti-ageing behandeling voor uw handen, of om acne op de rug en zelfs de onderarmen of bikinilijn te behandelen.

 

Image
Image
Image
Image

Zeeldraaiersweg 1
3920 Lommel

Email: info@twellnest.be

Mobile: 0498/61 38 30

   

 

Like us on Facebook

— Steeds op afspraak

Om mijn klanten alle rust te geven tijdens een behandeling, kan ik de telefoon dan niet opnemen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug of beantwoord zo snel mogelijk uw bericht.
Bedankt voor uw begrip.