GELAATSVERZORGING MET MEDIK8

Medik8 is een cosmetisch merk dat gespecialiseerd is in huidverzorging. Het biedt een breed scala aan gelaatsverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen om verschillende huidtypes en -problemen aan te pakken.

Alle gelaatsverzorgingsbehandelingen van Medik8 zijn ontworpen om effectief te zijn voor alle huidtypes en -tinten. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Weetjes over Medik8

    • Medik8 is een in het VK gevestigd merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, waaronder serums, crèmes, toners, maskers en gelaatsverzorgingsbehandelingen.
    • Het bedrijf richt zich op het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en wetenschappelijk bewezen ingrediënten, zoals vitamine C, retinol en hyaluronzuur, om effectieve en veilige huidverzorgingsoplossingen te bieden.
    • Medik8 is toegewijd aan duurzaamheid en maakt gebruik van recycleerbare en biologisch afbreekbare materialen voor verpakkingen. Het bedrijf heeft ook verschillende initiatieven gelanceerd om het milieu te beschermen, zoals het planten van bomen en het verminderen van plastic afval.
    • Naast gelaatsverzorgingsbehandelingen biedt Medik8 ook andere schoonheidsbehandelingen, zoals micro-needling en LED-therapie, om de huid te verbeteren en te verjongen.


Medik8-producten zijn enkel verkrijgbaar bij erkende schoonheidssalons

Zeeldraaiersweg 1
3920 Lommel

Email: info@twellnest.be

Mobile: 0498/61 38 30

   

 

Like us on Facebook

— Steeds op afspraak

Om mijn klanten alle rust te geven tijdens een behandeling, kan ik de telefoon dan niet opnemen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug of beantwoord zo snel mogelijk uw bericht.
Bedankt voor uw begrip.