LICHAAMSBEHANDELINGEN

- massage

Bij ‘t Wellnest kan je ook terecht voor verschillende massages.

Lichaamsmassages worden gegeven om verschillende redenen, zowel voor fysieke als mentale gezondheid. Waarom zou jij een massage laten doen?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen een massage nemen is om te ontspannen en stress te verminderen. Door de druk en wrijving van de massage worden spieren ontspannen en kan de spanning in het lichaam afnemen.

Het helpen bij het verlichten van pijn in verschillende delen van het lichaam, zoals nek-, schouder-, rug- of gewrichtspijn, kan ook door massages bekomen worden. Door de spieren en weefsels te masseren, kan de bloedstroom toenemen en kan de pijn worden verlicht.

Massages kunnen ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam. Door de druk en wrijving van de massage kan de bloedstroom toenemen, waardoor de zuurstof- en voedingsstoffenafgifte aan de spieren en weefsels verbetert.

Door de massage worden bepaalde hormonen, zoals oxytocine, serotonine en endorfine, aangemaakt die kunnen helpen bij het stimuleren van het immuunsysteem.

De slaapkwaliteit kan ook sterk verbeteren door een massage.Door de ontspanning en vermindering van stress kan de slaap verbeteren, waardoor mensen zich uitgerust en energieker voelen.

 

Kortom, lichaamsmassages kunnen helpen bij het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Het kan een waardevolle behandeling zijn voor mensen die last hebben van stress, pijn, slechte slaap of andere gezondheidsproblemen.

 

’t Wellnest biedt verschillende massages aan, de volledige lichaamsmassage of enkel die van de rug.

Maar ook een heerlijke hotstone massage kan je bij ons boeken.

 

Een hotstone massage is een ontspannende massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde stenen. Meestal worden basaltstenen gebruikt, omdat deze stenen warmte goed vasthouden en een glad oppervlak hebben dat comfortabel aanvoelt op de huid.

Tijdens een hotstone massage worden de stenen eerst verwarmd tot een temperatuur tussen de 45 en 55 graden Celsius. Vervolgens worden ze op verschillende plekken op het lichaam gelegd, zoals op de rug, benen, voeten en buik. De warmte van de stenen kan helpen om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van handmatige massagetechnieken, waarbij de stenen als een verlengstuk van de handen van de masseur worden gebruikt. De stenen worden over de huid bewogen met behulp van olie, waardoor er een aangename warmte en druk op de spieren ontstaat. Dit kan helpen om de spieren te ontspannen, de doorbloeding te bevorderen en afvalstoffen af te voeren.

Zeeldraaiersweg 1
3920 Lommel

Email: info@twellnest.be

Mobile: 0498/61 38 30

   

 

Like us on Facebook

— Steeds op afspraak

Om mijn klanten alle rust te geven tijdens een behandeling, kan ik de telefoon dan niet opnemen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug of beantwoord zo snel mogelijk uw bericht.
Bedankt voor uw begrip.