PEDICURE

Pedicure behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de voeten en nagels. Een pedicure behandeling bestaat uit verschillende onderdelen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Bij ’t Wellnest bestaat een pedicure uit:

Verzorging van de nagels: we knippen, vijlen en polijsten de nagels. Indien nodig kan er ook worden gewerkt aan ingegroeide nagels of andere nagelproblemen.

We verwijderen ook eelt, eelt is een verdikking van de huid die ontstaat door wrijving of druk op de voeten.

 

We verwijderen ook likdoorns. Likdoorns zijn eeltplekken die zich hebben gevormd op plekken waar de huid onder druk staat, zoals op de tenen of onder de voet. De pedicure kan de likdoorn verwijderen en adviseren over hoe deze in de toekomst te voorkomen.

We verzorgen de huid met een voedende crème of olie. Dit kan helpen om de huid zacht en soepel te houden.

 

Ook werken we af met nagellak of gellak. Als afsluiting van de behandeling kan de pedicure een nagellak of gellak aanbrengen om de nagels mooi en verzorgd te laten uitzien. We hebben keuze uit meer dan 70 verschillende kleuren gellak en een breed assortiment aan nagellakjes.

 

Een leuk kleurtje voor iedereen!

Een pedicure behandeling kan helpen om de voeten en nagels gezond en mooi te houden. Het kan ook helpen om voetproblemen te voorkomen of te behandelen, zoals ingegroeide nagels, likdoorns en eeltplekken. Het is daarom belangrijk om regelmatig een pedicure behandeling te ondergaan om de voeten en nagels gezond te houden.

Zeeldraaiersweg 1
3920 Lommel

Email: info@twellnest.be

Mobile: 0498/61 38 30

   

 

Like us on Facebook

— Steeds op afspraak

Om mijn klanten alle rust te geven tijdens een behandeling, kan ik de telefoon dan niet opnemen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug of beantwoord zo snel mogelijk uw bericht.
Bedankt voor uw begrip.