Wimperextensions

ONE BY ONE

Wimperextensions zijn kunstmatige haren die op de natuurlijke wimpers worden aangebracht om ze langer en voller te maken. De "one by one" -techniek is een
methode waarbij elke individuele wimperhaar wordt verlengd met een enkele, individuele wimperextensie.

Bij deze techniek wordt elk wimperhaar nauwkeurig verlengd met een enkele, individuele wimperextensie die met behulp van een speciale lijm op de natuurlijke wimpers wordt aangebracht. Dit proces kan enkele uren duren, afhankelijk van het aantal wimperharen dat wordt verlengd. Het resultaat is een natuurlijke en volle uitstraling van de wimpers.

One by one wimperextensions zijn populair omdat ze een natuurlijker resultaat geven dan andere wimperverlengingstechnieken, zoals wimperplukjes of clusters. Met de one by one techniek wordt elke wimper individueel verlengd, waardoor het mogelijk is om een natuurlijk ogend effect te creëren.

Deze techniek vereist wel de nodige vaardigheid en expertise, en het is belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde wimperstylist te vinden die deze behandeling kan uitvoeren. Ook is het belangrijk om te onthouden dat wimperextensions regelmatig onderhoud nodig hebben om hun volle uitstraling te behouden, en dat niet alle wimperextensions geschikt zijn voor iedereen. Het is daarom altijd belangrijk om professioneel advies te vragen voordat u deze behandeling ondergaat.


RUSSIAN VOLUME

Wimperextensions Russian Volume is een techniek waarbij meerdere fijne, lichte wimperextensions op elke natuurlijke wimper worden aangebracht. In tegenstelling tot de one by one techniek, waarbij slechts één extension per wimperhaar wordt gebruikt, kunnen bij de Russian Volume techniek meerdere extensions per wimperhaar worden aangebracht.

Deze techniek resulteert in een nog vollere, dramatische en glamorous look dan de one by one techniek. De extensions zijn ultra-lichtgewicht en voelen daardoor comfortabel aan op de wimpers. De wimperextensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krullen om een op maat gemaakte look te creëren die past bij de natuurlijke wimpers en de gewenste stijl van de klant.

De Russian Volume techniek vereist een hogere vaardigheid en ervaring van de wimperstylist dan de one by one techniek, omdat het plaatsen van meerdere extensions op één wimperhaar een precieze en nauwkeurige techniek vereist. De behandeling kan enkele uren duren, afhankelijk van het aantal extensions dat wordt aangebracht en de gewenste look.

Net als bij de one by one techniek, vereisen wimperextensions Russian Volume ook regelmatig onderhoud om hun volle uitstraling te behouden en om de gezondheid van de natuurlijke wimpers te behouden. Het is daarom belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde wimperstylist te vinden die deze behandeling veilig en effectief kan uitvoeren.


HYBRIDE

Wimperextensions hybride is een combinatie van de one by one en Russian Volume technieken. Bij deze techniek worden zowel individuele wimperextensions als volumineuze wimperextensions gecombineerd om een volle, maar toch natuurlijk ogende look te creëren.

De hybride techniek maakt gebruik van een mix van de enkele, individuele extensions van de one by one techniek en de meerdere, lichtgewicht extensions van de Russian Volume techniek om een perfecte balans te vinden tussen volume en lengte. De individuele extensions worden geplaatst op de buitenste hoeken van de ogen, terwijl de volumineuze extensions worden gebruikt op de rest van de wimpers voor een vollere uitstraling.

De hybride techniek is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een dramatischer effect dan de one by one techniek, maar niet zo vol en dramatisch als de Russian Volume techniek. Het kan ook geschikt zijn voor mensen met minder volle natuurlijke wimpers, omdat de combinatie van individuele en volumineuze extensions een vollere look kan creëren zonder de natuurlijke wimpers te overbelasten.

Net als bij de andere technieken van wimperextensions, vereist ook de hybride techniek regelmatig onderhoud om de volle uitstraling te behouden en de gezondheid van de natuurlijke wimpers te behouden. Het is daarom belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde wimperstylist te vinden die deze behandeling veilig en effectief kan uitvoeren.

Zeeldraaiersweg 1
3920 Lommel

Email: info@twellnest.be

Mobile: 0498/61 38 30

   

 

Like us on Facebook

— Steeds op afspraak

Om mijn klanten alle rust te geven tijdens een behandeling, kan ik de telefoon dan niet opnemen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug of beantwoord zo snel mogelijk uw bericht.
Bedankt voor uw begrip.